Інформатор Коломия

ГРОШІ

Сім’ї 8-річного Володі, який загинув від уламків ракети, виділять 75 тис грн

25 тис грн з резервного фонду обласної ради та 50 тис грн з бюджету громади виділять родині Балабаників, які 11 серпня під час ракетної атаки на Коломию втратили маленького Володю.

Повідомляє Інформатор за даними сайту Репортер.

Так, сім’ї восьмирічного Володі Балабаника виділять кошти з резервного фонду обласної ради. Зокрема, з департаменту соціального захисту сім’ї Володі має надійти  25 тис грн. Кошти виплатять після складання актів обстеження на руйнування.

Ще 50 тис грн допомоги виділила територіальна громада.

Нагадаємо, трагедія сталась під час атаки ракетами Х-47 «Кинджал» 11 серпня у селі поблизу Коломиї.

8-річний Володя отримав важкі поранення від уламків російської ракети. Також ушкодження отримав і тато хлопчика. Дитину врятувати не змогли.

“Будинки можна відновити, але дитяче життя не повернути. Тому закликаю усіх спускатися в укриття під час повітряної тривоги”, – сказала у ефірі радіо “Західний полюс” Світлана Онищук.

На відновлення житла родини Балабаників на у селі під Коломиєю готові виділити кошти з резервного фонду.

Якщо ви хочете допомогти родині – ось номер картки матері загиблого Володі 5168742731302687 (Балабаник Марта Богданівна).

Читайте історію загиблого хлопчика Володя Балабаника.

Окрім цього кошти нададуть і на ремонти іншій сім’ї, яка постраждала від падіння уламків ракети у  Снятинській громаді 15 липня.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору