Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В День пам’яті захисників у Коломиї вручили відзнаки рідним полеглих Героїв

Сьогодні, 29 серпня, наша країна відзначає День пам’яті захисників України. Цього дня у Коломийській філармонії вшанували пам’ять Героїв та відбулося вручення відзнак “Почесний громадянин міста”  рідним загиблих воїнів.

Інформатор теж вшанував захисників.

У “Соколі” зібралося духовенство, керівництво міста, рідні полеглих героїв, військовослужбовці та коломияни. На заході вкотре нагадали, якою ціною нам дається незалежність нашої держави. Діти показали літературно-мистецькі композиції про наші традиції та мир в Україні.

Опісля міський голова та секретар міської ради вручили документи по присвоєнню звання “Почесний громадянин міста Коломиї” родичам загиблих воїнів з нашої громади.

Нагадуємо, що це звання присуджуються усім полеглим військовослужбовцям і до цього року традиційно їх вручали на урочистостях до Дня міста. Проте цьогоріч цього так і не зробили. Тоді на сесії Коломийської міської ради 24 серпня матері й дружини загиблих висловилися щодо того, що про їхніх рідних забули. Тоді розпочався конфлікт у пошуках крайнього, який закінчився оголошенням про службове розслідування Центру підтримки Захисників.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram.  

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору