Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ремонт тротуарів вул. Мазепи розпочали зі сторони в’їзду в Коломию

Над благоустроєм тротуарів по вул. Мазепи у Коломиї працюють в одразу кількох частинах вулиці. Два тижні тому розпочались роботи від перехрестя з вулицею Бандери, а тепер – зі сторони в’їзду в місто.

Повідомляє Інформатор.

Пішохідні доріжки по вул. Мазепи викладають бруківкою. З’ясувалося, що в мікрорайоні “Гомін” працює фірма “ПШК-Брук”, а от зі сторони поліклініки –  ТОВ “Нова ера буд”, яке й перемогло у відкритих торгах. За словами працівників “ПШК-Брук”, вони ремонтуватимуть тротуари від повороту церкви ідо поліклініки по Мазепи, де мають з’єднатися з іншою компанією.

Втім, зазначають, що є затримка з матеріалами, мовляв, заплатили півмільйона за бруківку, а її продали іншим, адже попит є. Тепер фірмі доведеться чекати, поки виготовлять нову бруківку, то на скільки затягнеться благоустрій тротуарів на Мазепи – невідомо.

 

Нагадаємо, що ці та інші роботи з благоустрою міста стали можливими завдяки податкам із грошового забезпечення військовослужбовців Коломийської громади.

Детальніше: Гроші з війни: як військові наповнюють бюджет Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору