Інформатор Коломия

ГРОШІ

Встигнути до: за ремонт у частині мікрорайону Чайковського в Коломиї заплатять 7,5 млн грн

Встигнути до: за ремонт міжквартальних проїздів на вул. Чайковського в Коломиї заплатять 7,5 млн грн

Ще 7,5 млн мають витратити з міського бюджету на ремонт проїздів до кількох будинків на вул. Чайковського в Коломиї. Переможцем стало місцеве підприємство, яке за останні 3 місяці встигло взяти тендерів на майже 73 млн грн.

Повідомляє Інформатор.

19 жовтня управління комунального господарства провело закупівлю без використання електронної системи на ремонт міжквартальних проїздів на вул. Чаковського, 44, 54-56.

Єдиним учасником і автоматично переможцем у цій закупівлі стало місцеве ТОВ “ВГР СЕРВІС”, зареєстроване 1995 року на вул. Карпатській. Статутний капітал підприємства складає 35 тис грн. Директоркою є коломиянка Ірина Гануляк.

До теми: Гроші з війни: як військові наповнюють бюджет Коломиї


Раніше Інформатор писав, що від за ці три місяці ТОВ “ВГР СЕРВІС” виграло кілька масштабних тендерів: реконструкція тиру ліцею №1 за майже 33 млн грн, будівництво групового будинку по вул. Маковея за майже 21 млн грн, ремонт території ліцею №8 за 5 млн 800 тис грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору