Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Воскресінцях таки ремонтуватимуть клуб за 2,8 млн грн попри скарги в аудит

У Воскресінцях хочуть відремонтувати клуб за кілька мільйонів гривень, активісти написали скарги в аудит

10 листопада управління культури та туризму Коломийської міської ради повідомило про намір укласти договір з переможцем тендеру на поточний ремонт приміщення будинку культури села Воскресинці за 2 млн 800 тис грн. Скарги коломиян до держаудиту залишилися без відповіді.

Передає Інформатор.

На участь у тендері подався єдиний учасник, що й переміг – відоме нашим читачам ПП “Северин-Н”, власником якого є колишній начальник управління комунального господарства Наливайко Володимир Ярославовичем. Більше у статті: Стара і нова влада Коломиї: як управління комунального господарство співпрацює з колишнім начальником

ПП “Северин-Н” скинув у ціні майже пів мільйона гривень – з 3 271 197 грн до 2 799 850 грн.

Коломияни зверталися до держаудиту щодо закупівлі. Зокрема пані Наливайська писала про недоцільне використання коштів під час дефіциту бойового спорядження на війні, а Бритавська Катерина запитувала, в чому нагальність такого ремонту, коли на війні щодня гинуть захисники та захисниці від нестачі автомобілів, дронів, медикаментів, зброї.

Згідно вимог, в будинку культури с. Воскресінці мають замінити двері та підлогу, заштукувати стіни, провести сантехнічні роботи, стелю підбити гіпсокартоном і частково вагонкою, ба навіть перебачили облаштування акустичної сцени. Крім того ремонту підлягає також електрика.

Договір на виконання робіт з ПП “Северин-Н” ще не оприлюднений.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору