Інформатор Коломия

ВЛАДА

Бажаючих купити приміщення на площі Ринок в Коломиї було аж четверо, але заволодів частий переможець

Бажаючих купити приміщення на площі Ринок в Коломиї було аж четверо, але заволодів частий переможець

Майже 34 м² у самому центрі Коломийська міська рада виклала приміщення за стартовою ціною менше 16 000$. На участь подалося 4-ро, серед них підприємці, приватні особи і брат одіозного секретаря, якого достроково звільнили з ратуші і котрий потім був у розшуку.

Хто ж купив цінні квадратні метри і за скільки – про все за порядком розповість Інформатор.

пл Ринок, 10

Коломийська міська рада продовжує масово розпродувати комунальне майно громади.

Цього разу з молотка пішло невелике приміщення у центрі Коломиї.

На приміщення, яке знаходиться впритул до коломийського базару на пл. Ринок, 10, претендувало 4-ро: ТОВ “ВГР Сервіс”, підприємець Андрій Власенко, приватна особа Людмила Ялтух та Віталій Жупанський, рідний брат екс-секретаря Коломийської міської ради Любомира Жупанського, повноваження якого достроково припинили таємним голосування місцеві обранці.

Стартова ціна приміщення, де раніше розміщувалось бюро судмедекспертизи, розміром всього у менш як 34 м², сягала 620 500 грн.

В ході аукціону 17 листопада вартість цього приміщення зросла у понад 2 рази. Найменше запропонував Віталій Жупанський, накинувши тільки трохи більше 30 тис грн. Інші ж запропонували 1 млн 200 тис грн і вище.

Найбільш щедрою була пропозиція ТОВ “ВГР Сервіс”, який останнім часом на аукціоні придбав чимало комунального майна.

Його ціна – у понад 1,5 млн грн принесла йому перемогу в цих торгах.

Нагадаємо, що ТОВ “ВГР СЕРВІС”, яке належить Ірині Гануляк — дружині ексзаступника начальника слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області, підполковника поліції Едуарда Гануляка.

На днях – 17 листопада 2023 року – фірма Гануляків придбала на аукціоні приміщення притул до ратуші за 4 млн 192 тис грн.

За кілька днів – 20 листопада – ТОВ “ВГР Сервіс” купило земельну ділянку на початку вулиці Мазепи розміром 0,065 га за 512 000 грн.

До теми: Чия земля: депутат міськради програв дружині колишнього поліцейського на аукціоні

У 2020 році ця фірма придбала на аукціоні чудову споруду колишньої районної лікарні ветеринарної медицини на вул. Франка, 21.

Крім того у 2020 році ця фірма купила на аукціоні ще одну будівлю  – на вул. Франка, 37 – за 1 851 000 грн.

Також фірма отримала кілька дозволів на користування спецнадрами.

До слова, ця фірма віднедавна – частий виконавець робіт та переможець у багатомільйонних тендерах. Раніше Інформатор писав, що за ці три місяці ТОВ “ВГР СЕРВІС” виграло кілька масштабних тендерів: реконструкція тиру ліцею №1 за майже 33 млн грн, будівництво групового будинку по вул. Маковея за майже 21 млн грн, ремонт території ліцею №8 за 5 млн 800 тис грн, а також ремонти міжквартальних проїздів на вул. Чайковського на суму 7 590 968 грн. Відтак у Коломиї фірма взяла тендерів на понад 70 млн грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору