Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Надвірній вирішили знову не встановлювати ялинку

У Надвірній вирішили знову не встановлювати ялинку

Цьогоріч святкової ялинки у Надвірній не буде. Як і минулого року, у центрі міста вирішили встановити інший атрибут різдвяних та новорічних свят – різдвяну інсталяцію.

Передає Інформатор за дописом міського голови Надвірної.

Мер пропонує зупинитись біля Алеї Слави на центральній вулиці міста, щоб вшанувати пам’ять Героїв, та наголошує, що сьогодні обов1язок всіх українців – максимально спрямувати всі сили на підтримку ЗСУ.

Втім, про наймолодших жителів громади теж потурбувалися. Тому замість ялинки у Надвірній встановлять Різдвяну інсталяцію, щоб не позбавляти дітвору позитивних емоцій та гарних спогадів про дитинство і також дбайливо берегти християнські традиції у часі Різдва. Ялинку ж будуть встановлювати після перемоги.

До слова, у Києві вирішили таки встановити ялинку на Софійській площі. Таке рішення ухвалила Рада оборони столиці. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко. Він зазначив, що ялинку встановлять та прикрасять за рахунок меценатів, та з дотриманням режиму обмеження використання електроенергії.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору