Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Книжкове оновлення у книгарнях Коломиї. Частина 2

Сьогодні у нашій добірці – пізнавальні книги для тих, хто прагне самовдосконалення. Ці книги допоможуть перевести подих за читанням та дізнатися багато цікавого.

Інформатор вже розповідав про книги фентезі. Їх ти можеш переглянути у Частині 1.

Тією горою є ви

Якщо ви знаєте, як хочете рухати своє життя вперед, але досі з якихось причин застрягли на одному місці, то бестселер Бріанни Вест «Тією горою є ви» допоможе вам у цьому. Століттями образ гори використовувався як метафора викликів, з якими ми стикаємося, особливо тих, які видаються нездоланними. Проте найчастіше цією горою є не зовнішні перепони, а внутрішні.

Радикальне прощення 

Метод радикального прощення, розроблений Коліном Тіппінгом, завоював мільйони прихильників по всьому світу. Він допомагає людям переоцінити своє минуле, позбавитися гніву, страху, сорому й таким чином змінити майбутнє. Автор пропонує п’ять основних етапів радикального прощення й докладно пояснює, як за їх допомогою можна зробити своє життя досконалим.

Тисяча дарів

Сюжет книги вчить нас не чекати, коли врешті відчуємо радість, щоб бути вдячними – саме вдячність робить нас радісними. Авторка відчайдушно шукає відповіді на «незручні» запитання. А відтак – вчиться помічати і рахувати кожен Божий дар.

Любити всіх і завжди

Автор цієї книги запрошує стати співгероями того, що відбувалося з ним і його сім’єю. Любити людей і допомагати їм здійснювати їхні мрії – це справа життя Боба Ґоффа.

Ідоли серця

У книзі “Ідоли серця” автор показує, що успіх, кар’єра, влада, розкішне життя – це не те, що ми потребуємо.

“Є тільки один-єдиний Бог, який може сповна й істинно задовольнити наші прагнення, і тепер якнайкращий час, щоб особисто зустрітися з Ним знов — або вперше”, – йдеться в описі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Добірку зібрала Ліліана Слободян

Нагору