Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Співачка з Франківська ROMA TUZ презентувала пісню та кліп “Помада”

Молода співачка з Івано-Франківська презентувала нову пісню та кліп “Помада”. Пісню присвятила вольовим жінкам, які здатні сказати “ні” зрадам. 

Інформатор ділиться з вами прем’єрою.

«Колись було сказано: «якщо ти любиш двох людей одночасно, вибери другого. Якби ти любив першого, то не закохався б у другого». Ця пісня – власна історія про те, що не завжди жіноча конкуренція через чоловіка принесе те омріяне щастя. Можливо навпаки – це зламає в середині. «Помада» трактує наступне: залишатися сильною та будь у себе на першому місці», – ділиться ROMA TUZ.

Відеороботу для співачки відзняли PILOTS Production, які також співпрацюють з Сергієм Лазановським, 7TEEN’S, OXANA TRACH та іншими артистами. За сюжетом пісні, ROMA TUZ весь відеокліп ремонтує авто. Саме у цьому є відвертий символізм. Автомобіль – це як поламана душа героїні, яку вона намагається відродити. Співачка бере усю волю у кулак та сталевим поглядом демонструє силу духу.

«Життя буремне і часто нам доводиться приймати вагомі рішення. І цими рішеннями здається, що ми розбиваємо і себе. Тому ми вирішили показати, що жіноча сила – це щось неймовірне. Жінка здатна «відремонтувати» свою душу та рухатися далі. Так, відремонтувати, як звичайний автомобіль. Я помітила, що за останні роки українські жінки пройшли неймовірну трансформацію. Стали більш вольовими та сильними через події, які ми не обирали. І я ними неймовірно пишаюся та беру приклад. Адже ніколи не потрібно здаватися», – відверто розповіла ROMA TUZ.

У 2024 році співачка обіцяє ще більше авторських треків, проте не тільки сольних, але й дуетних. Каже, що буде ще глибша музика, яка ще більше закохає слухачів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору