Інформатор Коломия

ВЛАДА

Скільки мільйонів піде з бюджету фірмі підполковника поліції за ремонт даху ліцею №1 в Коломиї

Скільки мільйонів піде з бюджету фірмі підполковника поліції за ремонт даху ліцею №1 в Коломиї

За поточний ремонт покрівлі ліцею №1 в Коломиї готові були віддати понад 5 млн грн у 2023 році. Грошей тьма – чому б і ні. У тендерній закупівлі переміг фаворит ратуші, але наприкінці року стало ясно, що без додаткової угоди не обійтися.

Інформатор розповість деталі.

Поточний (зауважимо – не капітальний) ремонт даху Коломийського ліцею № 1 виконував місцевий підприємець ТОВ “ВГР СЕРВІС”.

Саме він також переміг у багатомільйонних закупівлях:  реконструкція тиру ліцею №1 за майже 33 млн грн, будівництво групового будинку по вул. Маковея за майже 21 млн грн, ремонт території ліцею №8 за 5 млн 800 тис грн, а також ремонти міжквартальних проїздів на вул. Чайковського на суму 7 590 968 грн. Відтак у Коломиї ця фірма тільки  взяла тендерів на понад 65 млн грн.

Поміж закупівлями від уваги журналістів сховався важливий тендер – поточний ремонт даху ліцею №1. Очікувана вартість робіт становила майже 5,2 млн грн. На участь у закупівлі подалося три учасники, але з різницею в 1 тис гривень перемогла коломийська фірма ТОВ “ВГР СЕРВІС”. Відтак вартість робіт сягнула 4 230 000 грн.

Роботи мали виконати до початку навчального року, проте двічі продовжували кінцевий термін.

Наприкінці листопада фірма зменшує суму до оплати на 235 тис грн “зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника”.

Але свого не втратили: наприкінці 2023 року заключили додаткову угоду з цією фірмою на ремонт даху на 435 432 грн. Тобто сума по закупівлі насправді зросла ще на 210 тис грн.

Відтак поточний ремонт даху ліцею №1 обійдеться місту в  4 430 678 грн.

Нагадаємо, що ТОВ “ВГР СЕРВІС”, яке належить Ірині Гануляк — дружині ексзаступника начальника слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області, підполковника поліції Едуарда Гануляка.

До слова, ТОВ “ВГР СЕРВІС” закуповує чимало нерухомості та землі у Коломиї в останні роки.

Фото ілюстративне.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору