Інформатор Коломия

ВЛАДА

До пів мільйона доходів ще й по дві матеріальні допомоги: яка зарплата у Яремчанського голови

За два роки повномасштабного вторгнення на зарплату Яремчанського голови з бюджету громади витратили понад 1 млн грн. У 2022 році Андрію Мироняку виплатили 463 тис грн, а минулого року його зарплата збільшилась майже на 100 тис грн і становила 545 тис грн.

Інформатор отримав дані про офіційні доходи Андрія Мироняка і ділиться цікавим.

Офіційні доходи за 2022 рік

За ці 2 роки посадовий оклад мера Яремче був переважно на рівні 15 000 грн.

Крім перших двох місяців, Андрію Мироняку протягом 2022 року стабільно нараховували надбавку до зарплати у розмірі майже 9 тис грн, за вислугу років – 4 680 грн, ранг – 600 грн та індексацію.

Також у той період щомісяця він мав премію близько 4 870 грн.

З березня про листопад зарплата очільника Яремче сягала 35 тис грн.

Найбільшу зарплатню голова громади у 2022 році отримав у січні – майже 76 тис грн, та грудні –  70 тис грн.

У перший місяць того року Андрій Мироняк взяв відпускні в сумі 32 тис грн, а ще матеріальну допомогу – 27 тис грн. У грудні він також брав 35 тис грн матеріальної допомоги.

Пропонуємо переглянути: Квартири в столиці, землі, будинки та кілька мільйонів готівки: декларація міського голови Яремче

Офіційні доходи за 2023 рік

Як ми вже писали, посадовий оклад міського голови Яремче в минулому році не змінився. Втім, йому почали нараховувати більшу надбавку, премію, а також він вирішив взяти більші матеріальні допомоги.

Відтак протягом 2023 року зарплата Андрія Мироняка переважно сягала майже 40 тис грн.

Розмір премії збільшився майже вдвічі й становив майже 8 тис грн з березня по грудень. Надбавка зросла до майже 11 тис грн.

У січні 2023 року голова Яремчанської громади мав зарплату в розмірі 80 тис грн, за рахунок нарахування майже 17 тис грн відпускних та матеріальної допомоги у сумі 35 тис грн.

У грудні Андрій Мироняк вирішився знову взяти майже 40 тис грн матеріальної допомоги.

Деталі дивіться у таблиці:

До слова, Яремчанська ТГ одна з громад на Прикарпатті, які отримували десятки мільйонів гривень надходжень з податків військових, але на потреби армії скерували найменші суми зі своїх бюджетів.

Інформатор незабаром аналізуватиме зарплату заступника міського голови Яремче та старости Микуличина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору