Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Російський слід: за нападом на жінку з дитиною у Космачі стоять ворожі фейки

Російський слід: за нападом на жінку з дитиною у Космачі стоять ворожі фейки

Центр стратегічних комунікацій стверджує, що за антимобілізаційною істерією у соцмережах стоять роботи російських спецслужб. І мешканці Космача стали жертвами фейкових вкидів.

Повідомляє Інформатор.

Центр стратегічних комунікацій стверджує, що заворушення у Космачі були викликані фейковими повідомленнями про те, що планується роздача повісток приїжджими жінками. За фактом побиття правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2. ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб).

Нагадаємо, 6 лютого мешканки села Космач, серед яких були переважко жінки, організували блокпост. Звідкись надійшло повідомлення, що у селі приїжджі жінки відслідковують ситуацію і перадають дані до ТЦК.

Відтак на цьому блокпосту зупинили машину, де було троє осіб, розгойдували машину, били пасажирів та водійку. Матір з 6-річною дочкою зазнала травм і оприлюднили відео з нападу. Дві жінки та дівчинка зазнали тілесних ушкоджень.

Деталі у статті: У Космачі селянки виривали волосся жінці та побили дівчинку 6 років

Антимобілізаційна істерія в соцмережах інспірована російськими спецслужбами – пареконані у Центрі. Їхня мета – розкол українського суспільства та дестабілізація українського тилу. Мобілізація – життєво необхідний процес. Без достатньої кількості особового складу на фронті неможливо стримати російський натиск. Мета росії – повністю знищити Україну, але щоб досягти цього росіянам спочатку потрібна воєнна перемога.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору