Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Управління освіти Коломиї має нову начальницю

Управління освіти Коломиї має нову начальницю

Освіта Коломиї тривалий час була без керівника. За півтора роки також змінилося кілька людей, які виконували обов’язки начальника управління освіти. Та тепер освітяни Коломиї мають нову керівницю.

Повідомляє Інформатор.

Новою начальницею управління освіти Коломийської міської ради стала Козловська Марія Василівна. Її призначили на цю посаду 8 лютого 2024 року.

Марія Василівна почала працювати в управлінні освіти в травні 2023 року. На сайті міської ради зазначається, що вона була прийнята на посаду заступниці начальника управління в період воєнного стану без конкурсного відбору. Останні 5 місяців пані Марія виконувала обов’язки начальника освіти.

Нагадаємо, що управління освіти Коломиї було без начальника з часу трагічної загибелі на війні головного освітянина міста Любомира Бордуна.

З початку повномасштабного вторгнення функції керівника управління були покладені на Юлію Тимків, згодом в.о. начальника стала Олеся Яворська, потім – Вікторія Гриджук. Також на посаду начальника мало не призначили кілька інших осіб, зокрема колишнього мера Попасної Юрія Онищенка, проти якого збунтувались і пересічні коломияни, і депутати міськради через справу зі звинуваченням у держзраді. Детальніше ТУТ.

За це час освіта Коломиї кілька разів опинялась в епіцентрі скандалі. Більше у статті – Конфлікт в освіті Коломиї: в.о. начальника управління звинувачують в перевищенні повноважень

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору