Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ні пройти, ні проїхати | Ями знову заполонили дорогу в П’ядиках

Ні пройти, ні проїхати | Ями знову заполонили дорогу в П'ядиках

Після ямкового ремонту в П’ядиках пройшло всього 3 місяці, та зараз й не скажеш, що його колись проводили. Як гриби після дощу, вибоїни знову “повернулися” на дорогу, та ще й збільшилися.

Інформатор побував на місці й звертає увагу місцевої влади на “якість” такого ремонту.

Наприкінці жовтня 2023 року Інформатор поїхав у П’ядики, аби виміряти глибину вибоїн, деякі з них досягали 14 см. Вже приблизно за тиждень на цій ділянці провели ямковий ремонт дорожнього покриття. Ліквідовували ямковість повітряно-струменевим методом, тобто «задували» ями спеціальною сумішшю із дрібним щебенем.

14 листопада, через 2 тижні після ремонту, ми помітили, що ремонту вистачило до першого дощу й більшість вибоїн “повернулися” назад. До речі, П’ядицька сільська рада замовила поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Симона Петлюри за 96 454 грн.

Після снігу та морозів ситуація погіршилася, зараз ям стало ще більше й багато з них дуже “гострі”, тож колесо тут “загубити” не так вже й складно. По обидва краї ділянка рясно всипана вибоїнами, тож автомобілі змушені проїжджати посеред дороги. За умови зустрічного руху, водіям потрібно або чекати, щоб проїхала інша машина, або ризикувати й проїжджати ямами.

Також Інформатор звертає увагу на пішохідний мостик на цій ж вулиці.

Оцінити цю дорогу можете самі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору