Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломиянин зрадив Україну і пішов на службу в поліції окупантів

Коломиянин зрадив Україну і пішов на службу в поліції окупантів

Служба безпеки України викрила на державній зраді коломиянина, який перейшов на бік рф під час окупації Криму і вступив на службу до МВС рф.

Повідомляє Інформатор.

Йдеться про жителя Коломиї, 1991 року народження.

У 2011 році чоловіка призвали на строкову військову службу та розподілили до військової частини № 3009 Кримського територіального командування внутрішніх військ МВС України в Сімферополі.

Там він склав присягу на вірність українському народу та служив до початку подій, пов’язаних з окупацією АР Крим у 2014 році.

Підтримуючи ідеологію російської федерації та цінності «руського міра», військовослужбовець не виконав наказ керівництва внутрішніх військ МВС України на вихід із Криму.

Читайте до теми: Засуджений юнак з Коломиї дав інтерв’ю Золкіну про свій колаборантський телеграм-канал

Слідчі СБУ встановили, що фігурант зрадив присязі на вірність українському народу та вступив на службу до військової частини № 6917 внутрішніх військ МВС рф.

Підозру зраднику СБУ повідомила про заочно за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України – державна зрада. На нього очікує до 15 років позбавлення волі.

Оскільки на даний час фігурант перебуває на непідконтрольній українській владі території, СБУ вживає комплексних заходів для притягнення його до відповідальності.

Розслідування проводить СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору