Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Начальниця управління освіти не знала, скільки коштів виділили на ліцей ім. Грушевського

Сьогодні на сесії Коломийської міської ради під час розгляду питання про перейменування ліцею ім. Грушевського депутати мали кілька питань до керівниці управління освіти Коломиї Марії Козловської.

Що саме цікавило міських обранців – знає Інформатор.

На фоні інших закладів освіти ліцей імені Михайла Грушевського отримує незаслужено мало коштів.

Зокрема, начальницю запитали, на яку суму було профінансовано на ліцей ім. Грушевського в минулі роки, скільки передбачили на 2024 рік та що там планується зробити цьогоріч.

За словами депутата міської ради, у ліцеї ім. Грушевського зараз є багато проблем, зокрема із спортивним залом, їдальнею, укриттям, обладнанням, устаткуванням тощо.

Марія Козловська не могла назвати загальної суми коштів, яка була профінансована на навчальний заклад, мовляв в попередні роки вона не була начальницею управління. Пані Марія заявила, що їй потрібно підготуватися, щоб відповісти на ці питання.

Нагадуємо, що Марія Козловська була призначена начальницею управління освіти Коломийської міської ради 8 лютого 2024 року. А от працювати в управлінні освіти вона почала в травні 2023 року, й перед призначенням на цю посаду 5 місяців виконувала обов’язки начальника освіти.

Пряму трансляцію із зали засідань дивіться нижче:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору