Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дочекалися: в мікрорайоні Крип’якевича взялись облаштовувати тротуар

Дочекалися: в мікрорайоні Крип'якевича взялись облаштовувати тротуар

Цей проїзд заасфальтували ще наприкінці 2022 року, зробивши вузьку проїжджу частину без нормальних тротуарів. З того часу мешканці мікрорайону Крип’якевича-Привокзальна зверталися куди тільки могли, щоб для пішоходів тут створили безпечні умови. На початку 2023 року коломиянам повідомили очікувати змін навесні. Тільки, мабуть, не уточнили, якої саме весни треба буде чекати. Лише кілька днів тому тут почали облаштовували тротуар.

Зафіксував Інформатор.

До грудня 2022 року дорога від площі Привокзальної в мікрорайоні Крип’якевича була повністю заболочена. Згідно договорів за асфальтування проїжджої частини від будинку № 7 на пл. Привокзальній до вул. Симоненка заплатили майже 6 млн 360 тис грн. Однак дорога була настільки вузькою, що дві автівки не завжди могли розминутися і часто з’їжджали на узбіччя. Пішоходи взагалі рухалися гравійним узбіччям, після дощів – калюжами, а дехто виходив на проїжджу частину.

Серпень 2023 року

Місцеві мешканці вимагали, аби повз їхні будинки до Привокзальної площі облаштували пішохідну зону, відповідні знаки обмеження швидкості руху і заборонили паркування обабіч.

За словами мешканців, восени 2022 року активісти мікрорайону Крип’якевича зверталися особисто до міського голови щодо облаштування тротуару і мер пообіцяв вирішити цю проблему. На початку 2023 року місцеві жителі знову порушували це питання і їх зорієнтували очікувати змін навесні.

Лише у березні 2024 року по одній стороні від пл. Привокзальної тут почали облаштовували тротуар. Як бачимо, з іншої сторони розширили проїжджу частину. Скільки коштують роботи – наразі невідомо.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору