Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Поліція перевіряє випадки їзди квадроциклом та авто по пішохідних доріжках Шевченківського озера

Поліція перевіряє випадки їзди квадроциклом та авто по пішохідних доріжках Шевченківського озера

Коломийські правоохоронці зареєстрували два порушення щодо випадків, коли по пішохідній території біля Шевченківського озера у Коломиї катався квадроцикл та була припаркована яскраво-салатова автівка, ймовірно, міського голови.

Нагадуємо, днями Інформатор публікував відео, де чоловік на квадроциклі катається пішохідними і велосипедними доріжками, що минулоріч за понад 5 млн грн  вистелили біля Шевченківського озера. Вслід за новиною до нашої редакції надійшли фото, де видно яскраво-салатову машину на цій пішохідній території. Цікаво, що саме такою автівкою пересувається міський голова Коломиї Богдан Станіславський. Деталі ТУТ.

На цю частину території біля Шевченківського озера в’їзд заборонений і навіть перекритий металевими стовпами, а сама бруківка пішохідної та велодоріжки не розрахована на вагу авто, тому-то виїзд на хідник спричиняє руйнування бетонних плит.

Наразі поліція опрацьовує дані з камер відеоспостереження і обіцяє притягнути до відповідальності винуватців незалежно від їхнього статусу.

Відео 12 квітня:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору