Коломия До сайту

Поліція перевіряє випадки їзди квадроциклом та авто по пішохідних доріжках Шевченківського озера

Коломийські правоохоронці зареєстрували два порушення щодо випадків, коли по пішохідній території біля Шевченківського озера у Коломиї катався квадроцикл та була припаркована яскраво-салатова автівка, ймовірно, міського голови.

Нагадуємо, днями Інформатор публікував відео, де чоловік на квадроциклі катається пішохідними і велосипедними доріжками, що минулоріч за понад 5 млн грн  вистелили біля Шевченківського озера. Вслід за новиною до нашої редакції надійшли фото, де видно яскраво-салатову машину на цій пішохідній території. Цікаво, що саме такою автівкою пересувається міський голова Коломиї Богдан Станіславський. Деталі ТУТ.

На цю частину території біля Шевченківського озера в’їзд заборонений і навіть перекритий металевими стовпами, а сама бруківка пішохідної та велодоріжки не розрахована на вагу авто, тому-то виїзд на хідник спричиняє руйнування бетонних плит.

Наразі поліція опрацьовує дані з камер відеоспостереження і обіцяє притягнути до відповідальності винуватців незалежно від їхнього статусу.

Відео 12 квітня:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237