Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийський суд оштрафував керівника церкви у Ценяві

24 квітня Коломийський міськрайонний суд розглянув справу щодо керівника РГ церкви “Ікони Божої Матері “Всецариця” Коломийської єпархії УПЦ с.Ценява, який порушив порядок ведення податкового обліку.

Деталі справи розповідає Інформатор.

Як стало відомо, при перевірці, яка проводилась головним державним інспектором Коломийського відділу податків і зборів з юридичних осіб Германюк Лесею Михайлівною встановлено, що обвинувачений не подав податковий звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації (церкви) за 2023 рік, ти самим він прошув Податковий Кодекс, за що передбачена адміністративна відповідальність. Крім того, під час перевірки інспекторка Круль Олеся Богданівна встановила, що чоловік також не подав податкової декларації по платі за землю (орендна плата) на 2024 рік.

Правопорушник в судове засідання не з’явився, однак подав до суду заяву, в якій просив вказані справи розглянути за його відсутності.

Таким чином суд постановив визнати його винуватим у вчиненні правопорушень та наклав адміністративне стягнення, що становить 102 гривні в дохід держави. Крім того він має сплатити 605 гривень судового збору.

Джерело фото: Google Maps

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору