Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

27-річний коломиянин хотів перетнути кордон з підробленими документами

Чоловік з Коломиї на кордоні надав фальшиві документи для виїзду. Тепер йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Довідався Інформатор від ГУ Нацполіції в Чернівецькій області.

З’ясувалося, що 27-річний житель Коломиї з підробленими документами намагався перетнути кордон на міжнародному пропускному пункті «Дяківці-Раковець» у лютому цього року. Він надав прикордонникам довідку військово-лікарської комісії про зняття з військового обліку призовників та паспорт громадянина України для виїзду за кордон, де були внесені неправдиві відмітки про оформлення виїзду на постійне проживання до Канади.

Під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили коломиянину про підозру.

Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства, за вчинення таких протиправних дій передбачене покарання до п’яти років позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору