Інформатор Коломия

ВЛАДА

Виїзд з вул. Довбуша на об’їзну дорогу ремонтують у Коломиї: ціна й деталі тендеру

Підрядники взялися до ремонту шматка вулиці Довбуша, що сполучає міське кладовище із трасою Н-10. Це трохи більше 1 км дороги. Перемогла у закупівлі вже знайома нашим читачам фірма “ХХІ століття плюс”. 

Скільки це буде коштувати і як просуваються роботи – розповість Інформатор.

18 березня управління комунального господарства оголосило закупівлю на капітальний ремонт частини дорожнього покриття від будинку № 391 по вул. Довбуша в м. Коломиї до автомобільної дороги загального користування Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига». Очікувана вартість на ці роботи сягала 12 663 797 грн.

На участь у закупівлі подалось два учасники: калуське ТОВ “Карпат-Буд” і частий виконавець дорожніх робіт ТОВ “ХХІ століття плюс”(Богородчани). Переміг останній, запропонувавши 11 млн 179 тис грн.

До слова ТОВ “ХХІ століття плюс” наприкінці 2023-го року ремонтувала чимало доріг приватного сектору і невеличких вулиць середмістя.

Детальніше про це читайте у статті Тріщини та крихкий асфальт | Як зараз виглядають вулиці, які заасфальтували наприкінці минулого року

Капітальний ремонт цього відрізку вулиці Довбуша за 11 178 896  грн проводитиме добре відоме коломиянам ТОВ ” ХХІ століття-плюс”, з яким знову і знову укладає договори управління комунального господарства. Проте на місці бачимо бригаду фірма “VS GROUP: робочі кладуть перший шар асфальту. Другий запланували на понеділок.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору