Інформатор Коломия

ГРОШІ

Просте порівняння: скільки у Коломиї пропонують вихователю, медику і спеціалісту в міськраду

Просте порівняння: скільки у Коломиї пропонують вихователю, медику і спеціалісту в міськраду

Щотижня Інформатор збирає перелік нових вакансій для тих, хто в пошуку роботи. Відтак наші журналісти помітили: приватні підприємці пропонують фахівцям у сфері торгівлі 11000-30000 грн/міс, та бюджетній сфері перспективи значно скромніші… за невеличким винятком “для своїх”.

Порівняймо пропоновані зарплати вихователя, медсестри/медбрата та спеціаліста у міську раду.

Найменше у цьому списку  пропонують вихователю у відпочинково-оздоровчому таборі: основна зарплата сягає 8000 грн/міс, усього – 8300 грн/міс. Серед вимог – організовувати і проводити виховну і навчальну роботу з дітьми шкільного віку. Детальніше – ТУТ.

Головному спеціалісту у відділ комунікації та інформаційної політики Коломийської міської ради пропонують заробітну плату 9000 грн/міс. Для цього вимагають диплом магістра за спеціальністю “Економіка”.  Чому саме економісти – невідомо, адже перше завдання відділу комунікації – зв’язки з громадськістю, сповіщення населення, оприлюднення відкритих даних, наповнення сайту міськради. Детальніше – ТУТ.

Вочевидь, такі високі вимоги не до всіх нових працівників ратуші. Принаймні похресник міського голови був працевлаштований у влітку 2022 році у Коломийську міську раду, не маючи ще навіть диплому бакалавра. На зауваження журналістки, що це суперечить закону Богдан Станіславський сказав:

Не шукайте на г*мні сметани

Але повернімося до теми.

3. Ще одна вакантна є посада у Коломиї – фізіотерапевт. Для працевлаштування потрібно мати диплом спеціаліста у медсестринстві, а також стаж роботи від 1 року. Серед обов’язків – проведення занять з фізичної реабілітації, виконання програми реабілітації, написаної лікарем, а також проведення масажу. Робота позмінна на постійній основі. Заробітна плата – 15 000 грн/міс. Детальніше – ТУТ.

Також досі є чимало вакансій у війську. Переглянути їх можна ТУТ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору