Інформатор Коломия

ГРОШІ

Частину приміщень школи №7 у Коломиї виклали на аукціон з правом оренди

Нещодавно 5 приміщень харчоблоку школи-філії №7 адміністрація Коломийського ліцею №5 виклала на аукціон з правом оренди на 2 роки. Стартова ціна за лотом сягає 5 000 грн на місяць. 

Деталі розповість Інформатор.

На аукціон, зокрема, виклали частину приміщень 1-го поверху філії №7 , що на вул. Карпатська, 74. 

Загальна площа – 59,8 м².

Цільове призначення – для організації харчування здобувачів освіти Коломийської філії №7 Коломийського ліцею №5 імені Т.Г. Шевченка.

Стартова ціна за лотом сягає 5 115,72 грн без ПДВ. Розмір гарантійного внеску – 3 550 грн.

Аукціон запланований на 15 липня о 12:10. Подати заявку на участь можна до 20:00 14 липня.

Переглянути деталі можна ТУТ.

Нагадаємо рік за роком все більше закладів освіти Коломийської громади ліквідовують власні їдальні й закуповують у підприємців послуги забезпечення школярів та дошкільнят гарячими обідами. Зокрема перша публічна заява влади міста про такий плановий перехід була у 2022 року.

Деталі читайте у статті: У Коломиї шкільні їдальні перейшли у приватні руки

Тепер приватні підприємці беруть в оренду шкільні їдальні і продають сніданки та обіди. Місто купляє у них харчування для дітей пільгових категорій.

Проте неясно, чому підприємцю готувати їжу для дітей вигідно навіть попри те, що він додатково сплачує за оренду, а самій школі – начебто ні.

До теми: Як змінилось харчування в дитячому садку Коломиї після переходу в приватні руки

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору