Інформатор Коломия

ВЛАДА

Озеленювачі чи лісоруби? У ратуші задумали дозволити КП “Зеленосвіт” торгувати деревиною і не тільки

Озеленювачі чи лісоруби? У ратуші задумали дозволити КП "Зеленосвіт" торгувати деревиною і не тільки

Про дерева, кущі й квіти у Коломийській громаді мало би дбати комунальне підприємство “Зеленосвіт”. Крім того воно займається питанням вуличного освітлення. Проте у ратуші задумали “розширити види діяльності” й надати можливість займатися лісопильними роботами, торгівлею деревиною, будматеріалами, а ще – виробляти дерев’яну тару.

Інформатор Коломия розповість детальніше.

На серпневу сесію Коломийська міська рада виносить питання “розширення видів діяльності” КП “Зеленосвіт”. Відтак змінюють статут підприємства, яке діє за податки громади.

Відтак окрім 10-ти попередніх видів економічної діяльності у міськраді хочуть додати ще КВЕДи, що дозволяють займатися лісозаготівлею, лісництвом, лісопильним та стругальним виробництвом, оптовою торгівлею деревиною будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням, виробництвом інших дерев’яних будівельних конструкцій і столярних виробів, дерев’яної тари, а ще – вирощуванням інших багаторічних культур і збиранням дикорослих не деревних продуктів.

До теми: Держекоінспекція вимагає від коломийських озеленювачів заплатити штраф за шкоду природі

Нагадаємо, що після виходу на пенсію попереднього багаторічного директора “Зеленосвіт” Василя Михайлищука, підприємство очолив Віталій Тимчук, котрий брав участь у виборчій компанії нинішнього міського голови: їздив чи то швидше возив Станіславського на зустрічі з електоратом. А потім був призначений на високі посади то в комуналці, то в освіті Коломийської громади. Про кар’єру нинішнього головного озеленювача детальніше читайте згодом на нашому сайті.

Зараз-от саме на нього покладені обов’язки розширити діяльність КП “Зеленосвіт”, у проєкті рішення Віталій Тимчук зазначений директором, хоча на офіційному сайті  – інші дані:

на сайті наразі в.о. директора зазначений Михайло Олійник

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору