Інформатор Коломия

ГРОШІ

Офіційно по 1000€ щомісяця з бюджету йде на зарплату заступниці міського голови Коломийської ТГ

Фахові навички своєї заступниці Зоряни Михалушко, вочевидь, міський голова Богдан Станіславський цінує дуже високо. Адже до посадового окладу і надбавки за вислугу років заступниця отримує по 50% надбавки за так звані “високі досягнення у праці” і в середньому 40% преміальних. Так набігає по 47000 грн. Та все ж серед найбільших бюджетних витрат знайдемо також і десятки тисяч гривень матеріальної допомоги. Ну, і без відряджень не обійшлося.

Про все за порядком розповість Інформатор Коломия.

Та насамперед нагадаємо, як рік тому активісти руху за підтримку ЗСУ запитали у Зоряни Михалушко про її зарплату, а чиновниця не вигадала нічого кращого, як тільки відіслати коломиян із цим запитанням до редакторки Інформатора.

Так ми з’ясували, що у перші ж місяці роботи на посаді їй нараховували в середньому по 50 000 грн на місяць. Згідно декларації середня зарплата Зоряни Михалушко у 2023 році складала 44 185 грн/міс, а за цілий рік її заступництво коштувало бюджету міста майже пів мільйона гривень.

Детальніше читайте у статті Заступниця міського голови не хотіла назвати свою зарплату і відіслала коломиян до Інформатора.

Яка ж зарплата Зоряни Михалушко у 2024 році

За 8 місяців 2024 року з податків коломиян Зоряні Михалушко виплатили понад 375 800 грн. Відтак середня зарплатня заступниці мера сягає 47000 грн без оподаткування.

  • З них майже 70 000 грн – за “високі досягнення у праці”, а це у середньому 8600 грн щомісяця.
  • Премія заступниці за 8 місяців цього року витягнула з місцевого бюджету 76500 грн, а це щомісяця до окладу по 9600 грн.
  • У лютому 2024 року посадовиця отримала нарахування 40 700 грн матеріальної допомоги. Цього ж місяця отримала 7400 грн лікарняних.
  • Відпускні у серпні склали майже 25000 грн.
  • Ще понад 15000 грн вона отримала за відрядження.

Цікаві факти біографії заступниці міського голови Зоряни Михалушко читайте у статті Всі свої.

Детальніше – у таблиці за даними відповіді на інформаційний запит.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору