Інформатор Коломия

ВЛАДА

По ремонту: новий асфальт на вул. Симоненка в Коломиї розповзається

Проїзд по вулиці Симоненка до Привокзальної коштував місту понад 9 млн грн. За старою поганою звичкою переміг в тендері єдиний учасник – богородчанська фірма  ТзОВ “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС”. Після ремонту лишились поруйновані узбіччя, а нове покриття уже має вибоїни і павутину з тріщин у кількох місцях.

Інформатор знає деталі.

За умовами цього тендеру фірма-підрядник  ТзОВ “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС” мала здійснити ремонт проїзду від будинку № 7 на пл. Привокзальній до вул. Симоненка в Коломиї.

Вартість цих робіт складає 9 млн 135 тис 586 тис грн. Семизначна сума, що її виплатили з міського бюджету – це податки від зарплат наших воїнів та місцевого бізнесу.

До теми: Нове-латане: як в коломийській ратуші виправлять ситуацію з новими дорогами, які сипляться

Проте дорога, як і інші 4 багатомільйонні ремонти вулиць, навіть зиму не пережила: тріщини, вибоїни, крихкі ділянки. А в деяких ділянках рука ремонтника не дотягнулась: ями на узбіччі так і лишились докучати водіям.

Нагадаємо, що ця ж богородчанська фірма також виконувала асфальтування на вул. Січових Стрільців,23, 25 та вул. Лисенка, 1 на суму 6 254 353 грн. Якість робіт на цих вулицях наші журналісти перевірять згодом, очікуйте на нашому сайті.

Раніше Інформатор помітив неякісні дорожні роботи на вул. Хмельницького, вул. Шарлая, вул. Старицього та на вул. Довбуша.

А тижнем раніше ця ж фірма виграла в Коломиї тендер на суму 6 254 353 грн і вже здійснює ремонт міжквартальних проїздів по вул. Січових Стрільців, 23, 25 та вул. Лисенка, 1.

Інформатор продовжує стежити за якістю робіт в Коломиї і зокрема – за вирішенням проблеми руйнувань нового асфальтового покриття на наших дорогах.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору