Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Депутати міської ради пропонують зупинити пошуки очільника освіти Коломиї

На позачерговій сесії депутатка Леся Белявська запропонувала заморозити вакантну посаду начальника управління освіти в Коломиї.

Повідомляє Інформатор.

За нашими даними  у ратуші уже було 4 спроби призначити керівника освіти від часу загибелі головного освітянина Любомира Бордуна на передовій.

Деяких представляли депутатам на сесіях, інших знайомили із колективами шкіл. Врешті призначили нових заступників і взяли на стажування колишнього мера Попасної Юрія Онищенка. Проте через резонанс і супротив громади стажування міський голова припинив.

До теми: Темна історія: чому СБУ звинувачувала мера Попасної у співпраці з окупантами і чи вплине це на рішення про його призначення в освіту Коломиї?

А вранці 30 січня мати Любомира Бордуна – Надія Бордун – написала заяву на проходження стажування на посаду начальника управління освіти. Проте її прохання наразі міський голова не підписав.

Відтак через усю складність ситуації пані Леся Белявська пропонує припинити пошуки на вакантну посаду, адже управління цілком може працювати і без такого призначення.

Але мало хто знає, що наприкінці 2022 року в освіті було ще одне кадрове рішення, варте уваги. Про це читайте у наступних публікаціях Інформатора.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору