Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ремонт проїзду до Січових Стрільців, 33 обійдеться в понад 1 млн 800 тис грн

Комунальники постелили свіжий асфальт на кількох заїздах до багатоповерхівок на вул. Січових Стрільців у Коломиї. А от довкола будинку №33 управління комунального господарство буде робити і заїзди, і подвір’я. З виконавцем вже укладений договір.

Що запланували та хто підрядник – дізнавався Інформатор.

Тендер на ремонт міжквартальних проїздів по вулиці С. Стрільців, 33 в м. Коломиї оприлюднили 14 липня. Очікувана вартість склала 2 052 142 грн. 

Згідно технічного завдання, виконавець має заасфальтувати міжбудинкові проїзди та парковку, а тротуари вимостити плиткою.

Участь в закупівлі взяло ТОВ “ХХІ століття плюс” та ТОВ “ПМК-22”. З найвигіднішою пропозицією,  у тендері перемогло “21 століття плюс”.  Фірма запропонувала виконати ці роботи за 1 865 289 грн.

Нагадуємо, що ТОВ “ХХІ століття плюс” вже ремонтувало міжквартальні проїзди по вул. Січових Стрільців, 23, 25 – вул. Лисенка, 1. Однак, мешканці вже встигли поскаржитися на якість цих відремонтованих прибудинкових територій.

Також фірма здійснювала ремонти вул. Шарлая та вул. Симоненка, які почали руйнуватися вже в перші місяці по ремонту.

В липні 2023 року “21 століття плюс” перемогла в тендері на проведення капітального ремонту вул. Косачівської за 28 068 128 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору