Інформатор Коломия

ВЛАДА

Ремонт за понад 28 млн грн: як у Коломиї проходять роботи на вул. Косачівській

Богородчанська фірма “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС” здійснює капітальний ремонт вулиці Косачіської в Коломиї. Цей виконавець уже добре знайомий коломиянам за не вкрай успішним ремонтом дороги сусідньої вул. Шарлая та дворів у районі Січових Стрільців. Цього ж сезону фірма вже взяла тендерів на понад 55 млн грн. Наразі найдорожче місту обійдеться ремонт вул. Косачівської – понад 28 млн грн

Інформатор зафіксував роботи у розпалі: зараз підрядник постелив один шар асфальту, облаштовує заїзні кишені та місця посадки пасажирів на зупинці громадського транспорту, встановлює бруківку на пішохідній зоні. Чимало клопоту, каже представник фірми Роман, мають із ремонтом мосту через потік.

В їхні обов’язки входить також й облаштування водних мереж та гідроізоляції, встановлення дорожніх знаків та нанесення розмітки.

Про причини, з яких не протрималось покриття на вул. Шарлая читайте на нашому сайті згодом.

До теми: Дилема чи ні: витрати Коломиї під час війни. Факти, цифри, коментарі громади і влади

Цього року фірма “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС” здійснювала роботи:

  1. капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Старицького, хоча минулого року дорогу вже асфальтували цю дорогу у вересні 2022 року. Вартість робіт у 2023 році майже 10 млн грн.
  2. капітальний ремонт дорожнього і тротуарного покриття вул. Гетьманська, вартістю 10 млн 140 тис грн
  3. капітальний ремонт вул. Русина, яку теж минулого року вже асфальтували. Вартість 2023 року – 4 млн 905 тис грн.
  4. ремонт міжквартальних проїздів біля буд. №34, 36, 40 по вулиці Богуна та біля буд.№16а по вулиці Стефаника, вартістю майже 2 млн 751 тис грн.

Загалом з управління комунального господарства Коломийської міської ради ця фірма з початку 2023 року заключила договорів на понад 55 млн 386 тис грн.

Читайте також: За 2 місяці – майже 25 млн грн: які дороги робила в Коломиї фірма “ХХІ століття-плюс” і чи вони пережили зиму

Роботи на вул. Косачівській

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору