Інформатор Коломия

ВЛАДА

Та й по асфальту: дороги на вул. Сліпого і Русина посипались

Каже міський голова, що робити дороги – то як хліб пекти. Добре, що від поганих доріг отруїтися не можна. Проте за податки від важких, кривавих грошей захисників на передовій гірко.

Інформатор зафіксував ще дві дороги, які не пережили й першу зиму.

На вул. Русина та вул. Сліпого постелили новий асфальт наприкінці осені 2022 року. Роботи вже тоді виглядали досить непрофесійно: незавершені роботи біля люків та стічних систем, повалені бордюри і залишки будівельного сміття то тут, то там.

Разом з тим частина дороги і узбіччя тут стали за парковку, яку назвали безкоштовною, хоча окрім стовпців від потоку нічого не зробили. Машини передніми колесами зупиняються в болоті.

Зазначимо, що тендерних закупівель на ремонт цих доріг на електронних майданчиках хнайти не вдалось, а тому вартість цих робіт наразі невідома.

Нагадаємо, що ще 6 доріг, відремонтованих наприкінці 2022 року, вже мають ознаки руйнування. Загальна вартість цих доріг перевищує 45 млн грн.

Раніше Інформатор помітив неякісні дорожні роботи на вул. Хмельницького, вул. Шарлая, вул. Старицього, вул Старицького та на вул. Довбуша.

До теми: Нове-латане: як в коломийській ратуші виправлять ситуацію з новими дорогами, які сипляться

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору