Інформатор Коломия

ВЛАДА

Катай як-небудь: нові тротуари на Лисенка в Коломиї

Є надія, що якби всі витрати на комуналку переводили у кількість гіпотетичних бойових дронів, то міські урядники краще б дбали про якість. Хоча, може, й ні. Так нещодавно стелили асфальт на пішохідній доріжці по одній стороні. Що цікаво роботи виконувала фірма ТОВ “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС”, але вартості цих робіт неможливо було ні допитатись у представників виконавця, ні знайти на сайті закупівель.

Інформатор оцінив якість цих робіт і ділиться враженням і фото, які говорять самі за себе.

Новий асфальт постелили на ділянці вул. Лисенка від перехрестя з вул. Січових Стрільці і до вул. Шипайла. Це приблизно 150 метрів вузького тротуару.

Від проїжджої частини хідник відмежовує широкий тротуар, а від зеленої огорожі та будинків – вузький.

Щоправда цей старий поребрик чогось майже всюди демонтували і полишили у кущах, а от біля дерева, що росте посеред тротуару просто поклали лежачи, імпровізуючи такий-сякий бордюр.

Не стали заморочуватися і з широким бордюром: відсутній метр бордюру біля каналізаційного люка просто як зуміли, так і заляпали асфальтом.

Що ще більш дивує – закатали новий асфальт абияк. У застиглому розчині зустрічаємо гілля або заглибини від нього, а також листя і каміння.

Залишки старого асфальту розкидані попід кущами. Широка смуга неутрамбованого асфальту височіє поруч.

Навряд, чи хтось із міських урядників дозволив би таку халявну роботу у себе в дворі, якби платив з власної кишені.

До теми: Гроші з війни: як військові наповнюють бюджет Коломиї

Нагадаємо, богородчанська фірма-підрядник “ХХІ СТОЛІТТЯ ПЛЮС” частий виконавець робіт у Коломиї.

Цьогоріч вони заключили договорів з управлінням комунального господарства Коломийської міської ради на понад 65 млн грн робили:

З минулорічних робіт цієї фірми коломияни найбільше запам’ятали асфальтування вул. Шарлая, де дорога почала руйнуватися в перші 2 тижні після ремонту.

Більше фото з ремонту тротуару на вул. Лисенка

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору