Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ще -2,2 млн грн з бюджету: В Коломиї приступили до ремонту тротуарів на вул. Українській

Ще -2,2 млн грн з бюджету: В Коломиї приступили до ремонту тротуарів на вул. Українській

17 жовтня на вулиці Українській почали знімати асфальтобетонне покриття з тротуару. Нові пішохідні доріжки обійдуться місту в 2 млн 284 тис гривень.

Деталі закупівлі розповість Інформатор.

У вересні управління комунального господарства Коломийської міської ради оголосило тендер на ремонт тротуарів на вул. Українській із очікуваною вартістю 2 576 240 грн. Втім, торги так і не відбулися, що дало змогу підписати прямий договір на виконання цих робіт із приватним підприємцем Наливайком Володимиро Ярославовичем, який є керівником ПП “Северин-Н”, а також колишнім начальником того ж управління комунального господарства. Більше у статті: Стара і нова влада Коломиї: як управління комунального господарство співпрацює з колишнім начальником

Згідно попереднього списку робіт, на вул. Українській тротуари теж мають бути забруковані. Договір підписали 4 жовтня, але вже  на суму 2 283 999 грн. Підрядник має встигнути завершити роботи до 31 грудня 2023.

Нагадаємо раніше Інформатор писав, що основу надходжень до бюджету Коломиї складають податки із грошового забезпечення військовослужбовців. Коломия витрачає сотні мільйонів на асфальтування, брукування, ремонти площ, закупівлю комунальної техніки та легковиків.

Деталі: Гроші з війни: як військові наповнюють бюджет Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору