Інформатор Коломия

ГРОШІ

Коломийське комунальне підприємство таки закупило автомобіль

Коломийське комунальне підприємство таки закупило автомобіль

З другої спроби комунальному підприємству КП “Зеленосвіт” таки закупило вживане авто. Вони скинули ще 9 тис і знайшовся продавець у Чернівецькій області. Щоправда, це перший і єдиний виграний тендер цього підприємця.

Інформатор розповість деталі.

У вересні КП “Зеленосвіт” оголосило тендер на закупівлю вживаного легковика очікуваною вартістю 209 тис грн. Але на участь у закупівлі не було жодної заявки.

Та міські озеленювачі не склали руки і оголосили закупівлю повторно, зменшивши ціну од 200 тис грн. І продавець знайшовся у сусідній області.

Нагадаємо, багаторічним керівником якого є Василь Михайлищук. І за останніми даними у цього чималі доходи з міського бюджету.

Деталі: Персони ратуші: на зарплату головного озеленювача за 2022-2023 рр з бюджету Коломиї витратили понад 1 млн грн

Осадчук Іван Григорович з села Малинці Хотинського району продав старого білого Ford-а за 200 тис грн. Це наразі перший і єдиний випадок участі цього підприємця у державних закупівлях. Більше того, згідно даних платформи YouControl він досі вважається в стані припинення підприємницької діяльності. Це означає, що ФОП офіційно відновив бізнес зовсім недавно.

Вимоги до автівки були невисокі:

  • робочий об’єм від 1900 до 3000 см³
  • тип – дизельний або ж бензиновий
  • рік випуску – не раніше 2000 року.
  • кількість місць для сидіння – не більше 9 і не менше 6
  • гарантія не менше 6 місяців

Автомобіль вживаний, але у технічно справному стані.

Переобладнання автомобіля з порушенням встановленого порядку не допускається.

Натомість для потреб коломийської ратуші  закупили новесенький кросовер 2023 року виробництва, з кондиціонером та аудіосистемою, електропідйомниками вікон та іншими додатковими функціями для комфорту. За це з податків коломиян заплатили 719 тис грн.

До теми: Стало відомо, для яких потреб ратуша закупила новесенький кросовер

Нагадаємо, що цієї осені також сільрада на Верховинщині за майже 1 млн грн купила новесенький кросовер для своїх працівників.

Фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору