Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що думають коломияни про брукування та асфальтування вулиць під час війни? Опитування

Що думають коломияни про брукування та асфальтування вулиць під час війни? Опитування

Мільйони гривень з бюджету Коломийської громади пішли на ремонти доріг, тротуарів, закупівлі транспорту та техніки, лавок, урн, рекламних тумб та іншого в той час, як українці самотужки збирають кошти на потреби військових. 

Інформатор вирішив вийти на вулиці Коломиї та запитати у мешканців, чи на їхню думку доцільно витрачати кошти під час війни на бруківку та асфальтування доріг.

Опитані нами мешканці відповіли, що ставляться до таких витрат з бюджету негативно, адже ці кошти треба направляти на допомогу ЗСУ. Дехто додав, що можна хіба що елементарно підтримувати стан доріг. Втім, лічені люди підтримують ці витрати з бюджету, мовляв після війни у нас такого шансу не буде, не турбуючись про те, що ці кошти Коломия могла б перенаправити на безпеку та ефективну боротьбу наших захисників.

Що відповідали люди під час опитування – дивіться у нашому відео:

Тим часом у центрі Коломиї вже проводили мирні збори проти розтрат під час війни. І в суботу, 28 жовтня, біля ратуші знову відбудеться акція громадського спротиву.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору