Інформатор Коломия

ВЛАДА

У Коломиї вдруге за листопад в ратуші зберуться міські обранці

Спроба №4: 12 грудня коломийські депутати вчетверте засідатимуть з питанням 49 сесії

Напруженим та дещо скандальним видалося засідання листопадової сесії Коломийської міської ради минулого тижня. Продовження 49 сесії заплановане вже на цей четвер, 16 листопада, о 10:00. 

Повідомляє Інформатор.

Коротко описуючи перше пленарне 9 листопада, варто згадати заповнений коломиянами зал в ратуші, обговорення питання про можливе дострокове припинення повноважень секретаря, сварку прямо під час сесії Коломийської міської ради, неявку депутатів в зал засідань після тривалої перерви та звернення міського голови до порожніх крісел, через що сесію можна вважати фактично зірваною, а розгляд решти питань порядку денного було перенесено на наступне пленарне засідання. Також секретар припустив, що тоді й зможуть поставити на голосування питання про дострокове припинення його повноважень.

Водночас під час чергової акція “Гроші на ЗСУ”, яка пройшла в Коломиї 11 листопада, секретар міської ради та голова бюджетної комісії розповіли активістам, що сесія 9 листопада припинила свою діяльність на розгляді земельних питань, але перед цим депутати прийняли уточнення до бюджету і розподілили всі “залишки”.

Учасники акції також наполягали на проведенні позачергової сесії конкретно по бюджету з вимогою надати звіт, яка сума коштів поступила в 2023 році, куди їх витратили і найголовніше – скільки та як розподілили кошти з “військового ПДФО”. Також вони вважають, що варто було б скасувати попередні рішення щодо розподілу бюджету, які були прийняті на сесії 9 листопада, й направити ці кошти на ЗСУ.

Інформатор звичайно планує відвідати сесію 16 листопада. Слідкуйте за нашими новинами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору