Інформатор Коломия

ВЛАДА

Чому в ратуші Коломиї вирішили провести скорочення працівників

Чому в ратуші Коломиї вирішили провести скорочення працівників

У Коломиї мають скоротити частину працівників міської ради, щоб зекономити 2,5 млн грн і перенаправити ці кошти на виплати медикам.

Повідомляє Інформатор.

Відповідне рішення про внесення змін до бюджету громади на 2024 рік прийняли на пленарному засіданні 53 сесії Коломийської міської ради.

Міський голова Коломиї прокоментував, що буде скорочення на 10% працівників ради.

Нагадуємо, що у Коломиї критична ситуація із виплатами заробітної плати медикам. Більшість медпрацівників Коломийської центральної лікарні востаннє отримували зарплатню ще у минулому році.

Детальніше у статті: Медики Коломиї другий місяць без зарплат.

Відтак, 1 лютого у ратуші домовились виділити медсестрам та молодшому персоналу по 2 тис грн одноразової допомоги.

Кошти на це вирішили отримати, зменшивши видатки по апарату міської ради, а саме по заробітній платі працівників Коломийської міськради в сумі 2,5 млн грн.

До слова, ще 19 січня на сайті міської ради був опублікований проект про внесення змін в структуру та чисельність апарату міської ради та її виконавчих органів. Втім, на пленарному засіданні 1 лютого це питання не розглядали. Більше у статті: Скоротити не можна збільшити: які кадрові зміни планують у ратуші Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору