Інформатор Коломия

ВЛАДА

Скинув 1% на чверті мільйона і переміг: хто ж буде обслуговувати камери відеоспостереження Коломиї

Скинув 1% на чверті мільйона і переміг: хто ж буде обслуговувати камери відеоспостереження Коломиї

13 лютого Коломийська міська рада уклала договір із місцевим підприємцем на обслуговування камер відеоспостереження у громаді. Від очікуваної вартості 250 тис грн єдиний учасник закупівлі скинув лише 1% і переміг.

Інформатор розповість деталі.

Згідно договору обслуговувати систему відеоспостереження буде ФОП ДЕМ’ЯНЮК ВАСИЛЬ МИХАЙЛОВИЧ, директор ПП “Телерадіокомпанія “НТК”.

Цей підприємець роками міцно тримає монополію на ці послуги. І не дивно, адже для участі у закупівлі ратуша вимагає договір із провайдером “НТК”. Бо виявляється, що системи відеоспостереження були створені на мережах НТК, хоча за це місто сплачувало сотні тисяч гривень! Зазначимо, що директоркою якого є Дем’янюк Валентина Володимирівна.

До слова, за 2 роки повномасштабного втручання Коломийська міська рада та її структурні підрозділи заключили договорів із ФОП ДЕМ’ЯНЮК ВАСИЛЬ МИХАЙЛОВИЧ на понад 1 млн грн. Загалом же за 5-річку з бюджету Коломиї Василеві Дем’янюку набігло понад 2,6 млн грн.

За обслуговування системи відеоспостереження у 2024 році з бюджету Коломиї витратять 247 500. Відтак підприємець має забезпечити роботу 36 комутаційних шаф, 71 камери (з них 23 шт із записом номерних знаків в нічний час і 16 інтелектуальних) та ще 3 відеореєстраторів.

Читайте також: За скільки Коломия продала будівлю кінотеатру “Джерело” і землю до нього

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору