Інформатор Коломия

ГРОШІ

По чому земля у Коломиї: ділянку біля корпусу колишнього “Сільмашу” виклали на аукціон

По чому земля у Коломиї: ділянку біля корпусу колишнього "Сільмашу" виклали на аукціон

0,8 га землі, що розташована в районі колишнього промислового гіганта ратуша виклала на аукціон. Стартова ціна – майже 2,5 млн грн, відтак метр квадратний коломийської землі вартує біля 300 грн.

Інформатор розповість деталі.

Земельну ділянку на вулиці Петлюри, 94А, що розташована вглибині за Коломийським коледжем комп’ютерних наук (район колишнього заводу “Сільмаш”) Коломийська міська рада виклала на продаж з аукціону 12 березня 2024 року.

Цікаво: Чия земля: депутат міськради програв дружині колишнього поліцейського на аукціоні

Ці землі класифікують як землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення.

Згідно експертної грошової оцінки вартість цієї землі з кадастровим номером 2610600000:15:003:0128 площею 0,8 га сягає 2 417 920 грн (біля 63 000$).

Цільове призначення ділянки – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Читайте до теми: Фабрика машин та відливу заліза братів Біскупських, давніх дилерів Ford та Chevrolet у Коломиї

Аукціон запланований на 11:45 12 квітня 2024 року. Подати заявки можна до 20:00 11 квітня.

Крім вартості землі нового власника також чекають витратина підготовку лота в сумі 12 900 грн, а також всі витрати, пов’язані з укладанням договору купівлі-продажу, його нотаріальним посвідченням, реєстрацією права власності та реєстрацією обтяження.

Міська рада зазначає у довідці, що капітальне будівництво на цій ділянці відсутнє.

Раніше міськрада підготувала проєкт рішення, але його не розглядали на сесії 1 лютого. Тож оголошення про продаж на майданчиках електронних торгів ще немає.

До теми: Завод “Коломиясільмаш”: від легенди до мильної бульбашки

По чому земля у Коломиї: ділянку біля корпусу колишнього "Сільмашу" виклали на аукціон

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору