Інформатор Коломия

ВЛАДА

Новий міст через річку Ключівку на Коломийщині не встигли збудувати минулого року, відтак провели новий тендер

Новий міст через річку Ключівку на Коломийщині не встигли збудувати минулого року, відтак провели новий тендер

Наслідки повені 6-7 липня 2023 року досі ліквідовують на Коломийщині. Витрати на берегоукріплення та відновлення мостів взяла на себе область. Зокрема минулого року Нижньовербізька рада заключила договорів на майже 3 млн на відновлення мостів, але не всі роботи встигли завершити до нового року.

Інфоматор розповість деталі.

Раніше ми повідомляли про відновлення пішохідного переходу через р. Пістинька у Спасі по вул. Шипунянка з місцевого бюджету направлено 775 544 грн за сам капремонт. Ще 13 тис грн коштувало виготовлення документації та технагляд. Виконавець ремонту – ТОВ БУДПРОЕКТ ІФ, зареєстроване понад 9 років тому у селі Хриплин на Прикарпатті.

Капітальний ремонт дерев’яного підвісного пішохідного моста у Мишині через річку Лючка у районі вул. Мочернюка вартував 699 998 грн. Ще 20 тис грн обійшлося виготовлення документації та технагляд. Виконувало ремонтні роботи ПП “ВИРОБНИЧО-ТОРГОВА ФІРМА “КНЯЖДВІРСЬКА”, зареєстроване майже 8 років тому у Княждворі.

До теми: У Нижньовербізькій громаді відновили ще один міст, зруйнований стихією

Третім у списку є міст через р. Ключівка, у с. Великий Ключів, вул. Коновальця. Минулого року заключили договір на 1 348 568 грн, але в терміни виконавець – ПП “ВИРОБНИЧО-ТОРГОВА ФІРМА “КНЯЖДВІРСЬКА” – не вклався.

З них використали минулого року 560 333 грн.

Тож 6 березня сільрада уклала новий договір із тим самим виконавцем на суму, що має покрити цьогорічні роботи з капремонту мосту у Великому Ключеві. Заключили договір на залишок суми 788 235 грн.

Загальна вартість капітального ремонту цього мосту не перевищить 1 348 568 грн. Ще 28 тис грн вартував технагляд і виготовлення документації.

Днями фірма має приступити до завершення робіт.

Після повені цей міст виглядав так:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору