Коломия До сайту

Новий міст через річку Ключівку на Коломийщині не встигли збудувати минулого року, відтак провели новий тендер

Наслідки повені 6-7 липня 2023 року досі ліквідовують на Коломийщині. Витрати на берегоукріплення та відновлення мостів взяла на себе область. Зокрема минулого року Нижньовербізька рада заключила договорів на майже 3 млн на відновлення мостів, але не всі роботи встигли завершити до нового року.

Інфоматор розповість деталі.

Раніше ми повідомляли про відновлення пішохідного переходу через р. Пістинька у Спасі по вул. Шипунянка з місцевого бюджету направлено 775 544 грн за сам капремонт. Ще 13 тис грн коштувало виготовлення документації та технагляд. Виконавець ремонту – ТОВ БУДПРОЕКТ ІФ, зареєстроване понад 9 років тому у селі Хриплин на Прикарпатті.

Капітальний ремонт дерев’яного підвісного пішохідного моста у Мишині через річку Лючка у районі вул. Мочернюка вартував 699 998 грн. Ще 20 тис грн обійшлося виготовлення документації та технагляд. Виконувало ремонтні роботи ПП “ВИРОБНИЧО-ТОРГОВА ФІРМА “КНЯЖДВІРСЬКА”, зареєстроване майже 8 років тому у Княждворі.

До теми: У Нижньовербізькій громаді відновили ще один міст, зруйнований стихією

Третім у списку є міст через р. Ключівка, у с. Великий Ключів, вул. Коновальця. Минулого року заключили договір на 1 348 568 грн, але в терміни виконавець – ПП “ВИРОБНИЧО-ТОРГОВА ФІРМА “КНЯЖДВІРСЬКА” – не вклався.

З них використали минулого року 560 333 грн.

Тож 6 березня сільрада уклала новий договір із тим самим виконавцем на суму, що має покрити цьогорічні роботи з капремонту мосту у Великому Ключеві. Заключили договір на залишок суми 788 235 грн.

Загальна вартість капітального ремонту цього мосту не перевищить 1 348 568 грн. Ще 28 тис грн вартував технагляд і виготовлення документації.

Днями фірма має приступити до завершення робіт.

Після повені цей міст виглядав так:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237