Інформатор Коломия

ВЛАДА

Поїздки містера Станіславського із похресником взимку-навесні 2024 обійшлися бюджету в круглу суму

Поїздки містера Станіславського із похресником взимку-навесні 2024 обійшлися понад у круглу суму

25 червня депутат Коломийської міської ради оприлюднив відповіді на запити. Ці документи містять дані про витрати на закордонні поїздки очільника Коломийської громади разом із похресником, який працює в міськраді та ще однією працівницею. Копії документів підтверджують витрати з бюджету Коломиї на добові, перельоти, готелі. З-поміж іншого є також чеки з персонального транспорту, ресторанів та користування автобанами.

Повідомляє Інформатор.

Нагадуємо, що окрім добових посадовців Коломийської міської ради отримують за ці дні за кордоном і зарплатню.

До теми: Зеленський VS Станіславський: у кого більша зарплата

Зокрема за 5 днів у Франції в лютому 2024 року Богдан Станіславський отримав майже 19500 грн.

За 9 днів у Німеччині у Румунії в квітні 2024 року міський голова Коломийської ТГ отримав понад 23 500 грн. Йдеться про добові витрати на готелі, квитки.

Його похресник й разом з тим начальник відділу інвестиційної політики Дмитро Копильців за цю саму поїзду витратив ще більше: сума сягнула більше 30 600 грн.

До теми: Журналісти знайшли докази кумівства у ратуші, але мер сказав не шукати “на г*мні сметани”

Дані з допису А. Куничка

Також у копіях оприлюднених чеків знайдемо витрати Богдана Станіславського, Дмитра Копильціва та Лариси Кулик.

Лариса Кулик на сайті міськради зазначена як керівниця комунальної установи “Інститут розвитку Коломийської громади”.

Установа створена минулого року, досі важко пояснити для чого місту і відділ інвестиційної політики й Інститут розвитку громади. Міський голова переконує, що існують проєкти, в яких відділ інвестиційної політики не може брати участь, а Інститут розвитку громади – може.

Депутат з Коломиї Андрій Куничак стверджує, що інформацію про закордонні відрядження міського голови із іншими працівниками у ратуші намагаються ретельно приховувати. А ще зауважує, що користі з таких подорожей нема:

“Понад 160 тис. грн було витрачено у 2024 році з міського бюджету на закордонні відрядження Богдана Станіславського та інших членів делегацій. І цілий нуль інвестицій від цих поїздок отримала наша громада”.

Нагадаємо, раніше Інформатор досліджував, у яких справах міський голова та депутати Коломийської міської ради виїжджали з України у 2023 рр.

Читайте статті:

Куди їздили коломийські депутати, покидаючи Україну

Задля чого міський голова Коломиї 9 разів виїжджав з України у 2023 році

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

 

 

Нагору