Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Міський голова призначив директорку Коломийської гімназії ім. М. Грушевського

Міський голова призначив директорку Коломийської гімназії ім. М. Грушевського

У п’ятницю, 28 червня до ліцей “Коломийська гімназія ім. Михайла Грушевського” завітала начальниця управління освіти Коломийської міської ради. За розпорядженням міського голови директоркою цього навчального закладу призначено Вікторію Гриджук.

Повідомляє Інформатор.

Нагадаємо, що навесні 2023 року батьки і учні ліцею організували акцію на підтримку Володимира Ткачука, відтак його звільнення скасували.

Деталі: У Коломиї мітингували батьки гімназистів і це мало результат

Проте вже 18 вересня того ж року директора ліцею Володимира Ткачука викликали в управління освіти і подали наказ про звільнення. Саме це звільнення пан Ткачук досі оскаржує у суді.

Проте сьогодні у гімназію завітала очільниця управління освіти Марія Козловська із розпорядженням міського голови від 27 червня.

Відтак з 28 червня Вікторію Гриджук призначили директоркою ліцею “Коломийська гімназія ім. М. Грушевського”. Строк за контрактом – 1 рік або до призначення на цю посаду переможця конкурсу й не пізніше 12-місячного строку припинення чи скасування дії воєнного стану.

Вікторія Гриджук була у гімназії завучем з навчально-виховної роботи, а також викладала зарубіжну літературу, психологію і критичне мислення. Згодом перейшла працювати в управління освіти.

Як розвиватиметься події з керівництвом цього закладу освіти надалі – читайте на Інформаторі згодом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору