Коломия До сайту

Нарешті закрили жовтневу сесію Коломийської міської ради

Засідання міських обранців розтягнулося в Коломиї аж на цілий місяць. На першому пленарному міські депутати проголосували за більшість питань порядку денного. Проте були й такі  рішення, до яких міський голова повертався двічі.

Що вирішували на третьому пленарному засіданні 25 жовтня знає Інформатор.

Засідання тривало недовго. На сесії були присутні 23 депутати, ще один міський обранець з’явився на пленарне засідання із запізненням.

Насамперед депутати проголосували за звернення до Кабміну щодо закупівлі квартир для військовослужбовців.

До теми: Як економлять електроенергію у коломийській ратуші

Далі повернулись до рішень, які не підтримали на двох  попередніх пленарних засіданнях.  А ще розглянули 4 додаткових питання.

Два резонансні питання на цій зустрічі не чіпляли: будівництво будинків на вул. Новодворського і природоохоронна зона “ставка на вул. Чехова”.

Деталі: Озеро чи став: на сесії розглядали питання прибережних зон “ставка на вулиці Чехова”.

Також до депутатів звернувся керівник спортшколи Коломиї із проблемою звільнення сторожів, адже тепер на всіх навчальних закладах встановлена електронна система охорони будівель, а от прилеглі території бездоглядні. Хто буде відповідати за це?

Серед цікавих питань – передача матеріальних цінностей коломийському ЦНАПу. Йдеться про передачу оргтехніки, яка допоможе виготовляти  посвідчення водія та реєструвати транспортні засоби.

Коли це буде реалізовано – читайте на нашому сайті згодом.

Також на сесії депутати проголосували за дострокове припинення повноваження депутатки міськради Вікторії Образцової, яка сама виявила бажання скласти повноваження.

Про попередні рішення жовтня читайте у статті Зміни до бюджету, освіта і землі під забудову: що розглядали депутати на жовтневій сесії Коломийської міської ради

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.