Інформатор Коломия

ВЛАДА

Що сталось із новою дорогою в мікрорайоні Коновальця-Валова Коломийської громади

За асфальтування доріг біля двох будинків у Коломиї комунальному підприємству “Полігон Екологія” з міського бюджету заплатили понад 480 тис грн. А проте вже після зими тут з’явилися крихкі ділянки. У квітні ознаки руйнування стали ще більш разючими та ще й кульбаби проросли.

Інформатор продовжує слідкувати за якістю робіт, за які сплатили з бюджету громади.

Раніше ми писали про руйнування нової дороги на вул. Шарлая, вул. Старицього, вул. Довбуша, вул. Хмельницього, вул. Новодворського та на міському кладовищі, де асфальт почав кришитися за лічені місяці й навіть тижні.

Нове асфальтове покриття в центральній частині міста також не пройшло випробування зимою.

Мова йде про міжквартальні проїзди біля будинків по вул. Коновальця, 19 та вул. Валовій, 45, що знаходяться біля єпархії ПЦУ. Новий асфальт тут стелили всередині листопада 2022 року.

асфальтування міжбудинкових заїздів на вул. Валова, 45 – Коновальця, 19. Листопад 2022 року

Зокрема асфальтування на вул. Коновальця, 19 обійшлося місту майже 267 тис грн, а на вул. Валовій, 45 – майже 213 500 грн.

Старий асфальт, який стелили 7 років тому до приїзду Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, тримається добре. Впритул до єпархії ПЦУ у листопаді 2022 року заасфальтували дві смужки  вздовж бордюру. Саме тут проросло найбільше кульбаб.

А проте вздовж будинків видніються “лишаї”: асфальт просто розкришується.

Роботи виконувало комунальне підприємство “Полігон Екологія”. Ми звернулись по пояснення до директора цього КП Михайла Попелюка.

“То багато де руйнується, це щось з асфальтовою сумішшю. Будемо поправляти”, – каже Михайло Попелюк і пообіцяв відправити інженера оглянути ситуацію в мікрорайоні.

До слова, минулого року КП “Полігон Екологія” закупило асфальту на 42 млн 655 тис грн у надвірнянської фірми ТОВ “Автомагістраль-ІФ”.

Нагадаємо, що від початку війни основним джерелом доходів міста є ПДФО військовослужбовців.

Деталі: Коломийські комунальники закупили асфальт у Надвірній на майже 45 млн грн. І це не вперше

Інформатор продовжує моніторити великі закупівлі міської ради та її структурних підрозділів, а також аналізувати якість виконаних робіт. Якщо у вас є ідеї чи підозри – просто повідомте нам.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору