Інформатор Коломия

ВЛАДА

На вул. Новодворського також руйнується новий асфальт

Наприкінці вересня 2022 року заасфальтували вулицю біля міського озера . Проте нове покриття довго не протрималось. І це вже 8-а свіжовідремонтована вулиця, яка не перезимувала в цілісності.

Інформатор зафіксував перші ознаки руйнування.

“Вулиця Новодворського тепер заасфальтована. Днями комунальники закінчили працювати на вулиці Новодворського. Раніше там зняли залишки старого покриття і підготували основу. А як тільки з’явилася можливість, то працівники КП “Полігон-Екологія” доробили почате – постелили вирівнюючий шар асфальту”, – похвалився на своїй сторінці міський голова.

А проте навіть таку лагідну зиму дорога не пережила.

І це не новина для Коломиї. З доріг, які ремонтували восени-взимку минулого року уже на 8-ми є проблеми: раніше Інформатор помітив неякісні дорожні роботи на вул. Хмельницького, вул. Шарлая, вул. Старицього та на вул. Довбуша, вул. Симоненка, а також на вулицях о. Русина та Йосипа Сліпого.

На відміну від вулиць Шарлая, Сліпого, Старицького чи Симоненка тут нема тріщин чи вибоїн, просто у кількох місцях розкришується покриття. На таких ділянках всипано камінцями і навіть краєм черевика вибиваються шматки асфальтового покриття.

Наразі не відомо, скільки така робота обійшлася місту. У КП “Полігон Екологія” кажуть, що це вирівнюючий шар і він, на відміну від чистового, не має потрібної міцності. А проте стелити тут ще один шар асфальту недоцільно, адже на цій вулиці планується будівництво.

До теми: Нове-латане: як в коломийській ратуші виправлять ситуацію з новими дорогами, які сипляться

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору