Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Найтрагічніші випадки у Коломиї та районі за 2023 рік

Найтрагічніші випадки у Коломиї та районі за 2023 рік

На жаль, цьогоріч Інформатору довелося повідомляти своїм читачам про чималу кількість трагедій. Ставалися вони як і через жорстокі дії нашого ворога, так і природні катаклізми, також були нещасні випадки, а ще лихо траплялось через необережність та безсердечність.

Інформатор згадав найстрашніші випадки на Коломийщині у 2023 році та просить в наступному турбуватися про свою безпеку.

Збили жінку та чоловіка на тротуарі

Ввечері 24 лютого у Коломиї на проспекті Михайла Грушевського під час паркування біля магазину водійка на “Теслі” збила двох людей, які йшли по тротуару. Від отриманих травм жінка-пішохід померла на місці.

У Коломиї горів будинок: дві людини загинули

Вночі 20 березня у Коломиї зайнявся житловий будинок. На місці рятувальники виявили тіла двох потерпілих – чоловіка і жінки.

Зіткнення двох автобусів неподалік Коломиї

Зранку 18 березня у селі Товмачик Коломийської ТГ зіткнулися два автобуси, внаслідок чого одна людина загинула, а 24 – потрапили у лікарню.

Трагедія на річці Прут

31 травня під час купання на Пруті втопилася людина. Потопельник був підлітком. 16-річний хлопець з берега пірнув у воду та не винирнув.

Моторошна ДТП, в якій загинуло 5 людей

11 червня у селі Іванівці трапилася смертельна ДТП. 32-річний водій та пасажири – 2003, 2004, 2005 та 1990 року народження – від отриманих травм загинули. Всі – мешканці села Саджавка.

Під завалами землі загинув молодий чоловік

1 липня на вулиці Леонтовича сталась трагедія: в ході робіт з ремонту каналізаційної мережі обвалився земляний насип. Під завалами опинився робітник. На жаль, він не вижив.

Повінь 7 липня

Через негоду у селах Нижньовербізької громади затопило приватні помешкання, дороги, домогосподарства та підвали.  У с. Нижній Вербіж на території приватного господарства втопився місцевий мешканець.

Кинула немовля у криницю

38-річна мешканка Коломиї народила сина вдома та викинула його до криниці на своєму подвір’ї. Кілька років тому її уже позбавили батьківських прав щодо трьох синів.

Вбивство на Коломийщині

26 липня у Малому Ключеві знайшли тіло місцевого мешканця з переломом черепа. Тіло нападник знайшов на своєму городі, коли прокинувся  і сам повідомив поліцію.

Від уламків ракети на Коломийщині загинула дитина

Вранці 11 серпня ворог завдав цинічного удару по Прикарпаттю. Уламки ворожої ракети забрали життя маленького хлопчика Володі Балабаника за лічені години. Лікарі безрезультатно боролися за його життя.

ДТП за участю поліцейського: загинув підліток

Ввечері 22 вересня у селі Ценява водій “BMW” на смерть збив 16-річного юнака. З’ясувалося, що за кермом авто був поліцейський. За фактом ДТП призначено службове розслідування.

Смертельна ДТП у Раківчику

8 жовтня у ДТП біля Коломиї загинула дитина. Водійка після проїзду заокругленої ділянки дороги з мокрим покриттям не впоралась з керуванням та з’їхала в кювет. 11-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень неповнолітня померла на місці.

Вибух газу в Коломиї 

20 жовтня у 5-типоверхівці на вул. Валовій у Коломиї вибухнуло газове обладнання. Жінка отримала 75% опіків й 24 жовтня померла в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні.

Збив у Заболотові й викинув труп на об’їзній Коломиї

18 грудня на узбіччі об’їзної дороги під Коломиєю знайшли мертвим чоловіка. З’ясувалося, що його вдосвіта збив на авто коломиянин, а потім на іншому автомобілі перевіз й викинув тіло на об’їзній.

Інформатор нагадує усім завжди бути уважними та обережними, щоб не доводилося писати таких новин.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору