Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Подорож у стилі “Омріяне закордоння”: Топ-10 курйозних спроб українських чоловіків втекти за кордон

Подорож у стилі "Омріяне закордоння": Топ-10 курйозних спроб українських чоловіків втекти за кордон

Сховати телефон в контрацептиві чи лягти в катафалку, або може взяти рожеве надувне коло, аби переплисти Тису – чого тільки не придумали чоловіки, аби ухилитися від мобілізації з початком повномасштабного вторгнення.

Інформатор зібрав для вас найдивніші легенди та ідеї за допомогою яких українські чоловіки хотіли нелегально потрапити за кордон.

Заховав у катафалку 10-річного хлопчика, щоб незаконно перевезти у Молдову дорослого чоловіка.

Батюшка УПЦ мп віз чоловіка призовного віку з Луганщини. Він збирався висадити пасажира, щоб той нелегально потрапив у Молдову. А щоб кількість осіб у транспортному засобі співпадала на виїзді з транзитної дороги, водій заховав у катафалку 10-річного хлопчика – сина односельця. Неповнолітнього прикрили відрами, шинами та ковдрою

Готували матрац, щоб переправитись через річку Прут

Прикордонники затримали чотирьох чоловіків, які планували втекти з України на надувному матраці. Військовозобов’язані українці віком від 22 до 35 років якраз готували матрац, щоб переправитись через річку Прут, коли їх помітив прикордонний наряд відділу “Мамалига”.

Кілька разів наважувалися зайти у воду, але їх щось не влаштовувало

Двоє хмельничан та двоє киян, одягнені у гідрокостюми, після настанням темряви почали шукати мілкі місця на річковій ділянці кордону. Вони кілька разів наважувалися зайти у воду, але тоді їх щось не влаштовувало, чоловіки поверталися на берег і продовжували пошуки мілини. Під час цього за ними спостерігав оператор повітряного моніторингу. Прикордонники зазначають, що «дайверів» доставили в підрозділ.

Пасажири таксі розповіли, що їдуть прощатися з родичкою, як підтвердження, показали прикордонникам поминальні вінки

На контрольному посту зупинили автівку, водій розповів, що він таксист й доставляє пасажирів у село Чорнотисів на похорон бабусі. Як підтвердження, він показав прикордонникам поминальні вінки. Після цього пасажири підтвердили, що таки їдуть прощатися з родичкою, щоправда ні її імені, ні адреси пригадати не змогли.

Замість їх власних сенсорних телефонів, дайверам видали кнопкові, надійно захищені від намокання контрацептивами

Двоє франківців, львів’янин та киянин планували перепливати Тису, щоб дістатись до Румунії. Перед запливом чоловіки віддали невідомому чоловіку по 4 тисячі доларів США та власні телефони.

«Поховав» дружину, щоб виїхати за кордон

«Поховав» дружину, щоб виїхати за кордон. Чоловік разом з паспортом надав на контроль свідоцтва про смерть дружини, про шлюб та про народження дитини. Втім, прикордонники встановили, що свідоцтво про смерть підроблене.

 Коломиянин хотів переплити річку на матраці, прикинувшись дитиною

Коломиянина затримали на Закарпатті. Двічі він перевіряв кордони на Одещині, нині «штурмував» Закарпаття. Відчайдуха збирався долати повноводну Тису на звичайному надувному матраці – попри всі застереження прикордонників. Щоб відвернути увагу правоохоронців, чоловік вдягнув дитячу рожеву шапку, аби здаватися дитиною.

Бігли під звуки пострілів

Правопорушників, жителів Прикарпаття та Буковини, затримали посеред дня охоронці кордону відділу прикордонної служби «Селятин». Вони прямували до кордону гірськими стежками в межах прикордонної смуги у Вижницькому районі Чернівецької області. Щоб зупинити чоловіків, охоронцям кордону довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів.

Збирались потрапити в Румунію, перепливши річку Тиса з допомогою дитячих «плавзасобів

Наскільки стрімкою та бурхливою є річка, переправник «клієнта» не попередив, але дав йому гідрокостюм та «надійний» плавзасіб – надувний дитячий круг. Себе ж він убезпечив надувними дитячими нарукавниками із рожевими фламінго.

Сховався під ковдрою в автівці

Під час перевірки легковика, прикордонники виявили 32-річного чоловіка, який ховався за передніми сидіннями на підлозі автомобіля та був прикритий ковдрою.

А які цікаві вигадки втікачів пам’ятаєте ви?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору