Інформатор Коломия

ВЛАДА

Скільки коштів виділили на ремонт “Алеї Слави” на кладовищі Коломиї

Скільки коштів виділили на ремонт "Алеї Слави" на кладовищі Коломиї

Коломийська міська ритуальна служба замовила поточний ремонт “Алеї Слави” на міському кладовищі по вулиці Довбуша за трішки більше 100 тисяч гривень.

Повідомляє Інформатор.

Комунальне підприємство “Коломийська міська ритуальна служба” провело закупівлю без використання електронної системи. Прямий договір 2 квітня 2024 року уклали із ТзОВ “МІСТОБУД” на 107 345,68 грн. Поточний ремонт замовили однією послугою, в договорі перелік робіт не вказаний.

Згідно документації, роботи мають завершити до кінця цього року.

Наголошуємо, що рівно рік тому Інформатор писав, що на міському кладовищі у Коломиї були затоплені могили на Алеї, де поховані загиблі захисники, та інших секторах. А новий асфальт, у який вклали біля 1,5 млн грн коштів платників податків, розтріскався, почав кришитися, практично по всіх нових доріжках проросли кульбаби.

До слова про виконавців, ТзОВ “МІСТОБУД” зареєстроване в Коломиї 19 років тому. Директором є Ігор Володимирович Івоняк. У 2023 році фірма переважно заключала договори із структурними підрозділами Коломийської міської ради, зокрема на благоустрій туристичного маршруту та зон відпочинку в селі Воскресинці та села Грушів, ремонт міжквартальних проїздів по вулиці Коновальця, ремонт тротуарів по вул. Вільде та капітальний ремонт спортивного майданчика Коломийського ліцею №2.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

Нагору