Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Топ-10 найважливіших новин вересня в Коломиї

Як виглядають укриття в Коломиї, що влада робить для облаштування доріг, чому вчительку, яка готувала переможців на найпрестижніші олімпіади, просто списали, що зі скандальним побиттям коломийського кіборга і хто підвісив моzкаля.

Всі ці новини Інформатора вельми цікавили коломиян. А ви нічого не пропустили?

  1. Викинули за борт: за відому вчительку історії з ліцею №1 заступилися діти й батьківський комітет

Олесі Гудим’як, яка навчала дітей історії, не пощастило: її після 36 років роботи в школі звільнили без особливих пояснень. Та ще й образили.

 

2. Про війну, гріх та московський патріархат: інтерв’ю з отцем Олексієм Філюком

Війна внесла корективи у життя кожного українця, а тому ми стали більше задумуватися над нашими вчинками та шукати істину. І тільки намісники Бога на землі – священники сіють ті зерна праведності у наших серцях.

3. Ще будови нема, а асфальт поклали

На наступній сесії депутати надаватимуть дозвіл на будівництво будинків біля озера у Коломиї. Це питання вже давно обговорюють, та все ніяк не проголосують. Тим часом на цій вулиці уже встелили новесенький асфальт.

4. Коломийський забудовник продовжує тиснути на вдову загиблого воїна, а міський голова ігнорує

Марія Бобик вже місяць б’є всі дзвони: на території їхнього їхнього будинку місцевий забудовник взявся блокувати вуличні туалети. Звернення до міської ради залишились без відповіді, а мер Богдан Станіславський кидає слухавку, коли чує хто дзвонить.

5. Басейни на вулиці Романа Шухевича або парасолька не поможе

Поки мешканці приватного сектору на вулиці Навроцького тішаться свіженькому асфальту, автівки та пішоходи, які рухаються по вулиці Романа Шухевича до бульвару Лесі Українки, тільки мріють про таку розкіш, адже там не калабані, а суцільні “басейни”.

6. У Коломиї зробили опудало солдата рф і підвісили його на балконі

Найприємніше дивитися на ворога крізь приціл. А ще краще, коли у нього закочені очі й задерті руки. В очікуванні перемоги в Коломиї вирішили трохи скинути злість і підвісили опудало російського солдата просто на балконі місцевого кафе.

7. Шокуючі подробиці побиття коломийського кіборга Василя Кузьмина

Наприкінці серпня у Коломия сталась бійка, після якої захисник Донецького аеропорту, військовий Василь Кузьми потрапив до лікарні. Брат потерпілого стверджував, що побив його боксер. Але виявилось, що це не вся правда.

8. “Торговиця” по-заболотівськи: як змінився базар за півстоліття

Кожної п’ятниці о 7 ранку сюди починають сходитися перші покупці. Та не тільки продукти чи худобу пропонують продавці на ринку. Тут можна прикупити й багато іншого краму.

9. Як виглядають укриття коломийської ратуші

Під склепіннями ратушевого підвалу могли б сховатися сотні коломиян. Яким же було наше здивування, коли під час повітряної тривоги 22 вересня у цьому прихистку ми не зустріли ні душі.

10. Як виглядають 2000 м² укриттів на вул. Січових Стрільців у Коломиї

Укриття на Січових Стрільців, 23 знаходиться на балансі міста, але от навести тут лад владі ніяк “руки не доходять”.

11. Вкурвило: коломиянка двічі викликала поліцію через паркування на тротуарі

А коли наглі водії залишають свою автівку просто посеред тротуару, то це вже хамство. Пішоходам доводиться йти проїзною частиною, ризикуючи потрапити під колеса. Так сталось 26 вересня на вулиці С. Тарабалки (колишня вул. Чехова). Але цього разу водієві довелося відповідати за такі дії.

 

 

Нагору